Top 10 Video’s van 2020

Ik heb het afgelopen jaar heel wat video’s op deze site gezet. Sommige zijn ware kunstwerkjes. Van Bob Dylan van zijn album Rough And Rowdy Ways heb ik geen video op deze site gezet, dus die heb ik niet in mijn keuze voor deze top tien mee laten wegen. Andere video’s die ik ook wel mooi vind maar deze top 10 ook niet hebben gehaald, zijn die van Circles Around The Sun, Brendan Benson, AC/DC, Early James, Once & Future Band en Broeder Dieleman. Vandaag 8 tot en met 10. Morgen 5 tot en met 7.

8 Afel Bocoum

ARTIEST: AFEL BOCOUM

ALBUM: LINDE

VIDEO: PENDA DJIGA

9 Robert Vincent

ARTIEST: ROBERT VINCENT

ALBUM: IN THIS TOWN YOU’RE OWNED

VIDEO: THIS TOWN

10. Woods

ARTIEST: WOODS

ALBUM: STRANGE TO EXPLAIN

VIDEO: WHERE DO YOU GO WHEN YOU DREAM

This entry was posted in Geen categorie and tagged . Bookmark the permalink.