De keuze van een album van een bepaalde Band of Artiest

(875) James Taylor – Mud Slide Slim And The Blue Horizon

Van de twee studioalbums die ik van James Taylor heb, Mud Slide Slim en October Road, komt de een uit 1971 en de ander uit 2002. October Road was een hele tijd zijn laatste album met oorspronkelijk matariaal. Pas in 2015 kwam Taylor met een nieuw album met eigen geschreven nummers. Bij Mud Slide Slim heb je het idee, als je daar af en toe naar naar luisterd, dat het een belangrijk album is. Alleen al natuurlijk omdat daar zijn meeste bekende en grootste hit You’ve Got A Friend van Carole King opstaat. Die andere CD’s die ik van Taylor heb, zijn een livealbum en een verzamelalbum. Van die twee studioalbums is October Road geen slecht album: Mud Slide Slim And The Blue Horizon is echter een Klassiek Album, dat een mooi tijdsbeeld laat horen van de jaren zeventig. Geen moeilijke keus dus.

This entry was posted in Blog, CD Verzameling. Bookmark the permalink.