Hawkwind Light Orchestra – Carnivorous (2020)

In 2019 verscheen het tweeendertigste album All Aboard the Skylark van Hawkwind. Carnivorous is dus het drieendertigste. Maar Hawkind heeft dit album uitgebracht als Hawkwind Light Orchestra, een conceptalbum over het coronavirus. Met toepasselijke titels als The Virus en Lockdown (Keep Calm). Spacerock dus. Het orkest bestaat uit Hawkwinders Magnus Martins, Dave Brock en Richard Chatwick, van wie alleen Brock op het Hawkwind album Doremi Fasol Latido in mijn 1760 lijst te horen is. Ik denk dat dit wel een belangrijk album is. Het geeft precies weer waar het jaar 2020 voor stond en staat. Voor Carnivorous! Een afwisselend en creatief spacerock avontuur dat gaat over het tegenwoordig eentonige leven. Ook dus in 2021. Maar hopelijk zal het beter worden. Uitgebracht door Cherry Red Records (ALBUM TOP 1760 – Dead Kennedys).

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.