Single Top 75

Op 25 december 2020 heb ik over deze single top 75 al eerder iets gepost. Vandaag dus een nieuwe update. De lijst is nu aangevuld met tien nieuwe nummers en heeft er nu zestig in totaal. Dus nog vijftien te gaan voordat er nummers in deze single chart gaan verdwijnen. In ieder geval heb ik een ander nummer op de eerste plek gezet, namelijk Funny Feeling van The Delfonics. Ook Fiona Apple en Kool & The Gang staan nu bij de eerste vijf. Deze ziet er nu als volgt uit:

  1. The Delfonics – Funny Feeling
  2. Drive – The Cars
  3. Going Home – Mark Knopfler
  4. Fiona Apple – Fast As You Can
  5. Kool & The Gang – Celebration

Andere nummers die ooit als single zijn verschenen en die er nu in staan zijn: Supernature, Can You Feel It, Like A Virgin, I Waited, Telstar, Midnight Express en I’ll Be There, van Cerrone, The Jacksons, Madonna, Blue Magic, Rene and his Alligators, Mezzoforte en The Jackson 5. Verder heb ik nog even gekeken naar dat verzamelalbum van Rene and his Alligators In The Mood. Volgens mij zijn alle nummers van dat album ooit op single uitgebracht. Ik heb voor Telstar gekozen als meest interessante. Dus dat is er dan ingekomen. Deze lijst is bijgehouden tot en met het album van Kool & The Gang Celebrate!, dat op plek 1645 in in mijn Album Top 1760 staat. Ik wil nogmaals benadrukken dat in deze single lijst niet perce de beste nummers van elk album staan (maar soms ook wel) maar alleen de nummers die ooit als single zijn verschenen.

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.