Top 10 Albums met Aantal Nummers

In dit lijstje staan best wel veel nummers met eigennamen, zoals Lucy In The Sky With Diamonds, Lovely Rita, Sloop John B, Caroline No, John Henry, Old Jabo, Donna Donna, John Riley, Little Moses, Mary Hamilton, Henry Martin, Priscilla, Tommy Makum Fantasy, Michael Andrew And James, Omie Wise, Georgie Buck, Doc’s Guitar, James Hospital, Tom Dooley en Hey Johnny Park. Dat laatste nummer is van Foo Fighters van het album The Colour And The Shape. In al die lijstjes met een aantal nummers op albums is deze met dertien nummers dus de top tien waarin mijn beste twee albums in mijn 1760 lijst staan, namelijk Sgt. Peppers (ook al een nummer met een eigennaam) en Pet Sounds van The Beatles en The Beach Boys. Voor wat het waard is voor anderen. Andere albums met dertien nummers zijn o.a. Mississippi Big Joe Williams And His Nine-String Guitar van Mississippi Big Joe Williams, Celebrations For A Grey Day van Richard & Mimi Farina en It’s My Way van Buffy Sainte-Marie.

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.