De uitklaphoes van de LP #14

The Friends Of Mr. Cairo van Jon & Vangelis

Van Jon Anderson heb ik wel het een en ander, zowel op LP als op CD. Van zijn samenwerking met Vangelis heb ik Short Stories in mijn 1760 lijst staan, maar Mr. Cairo zou er gemakkelijk voor in de plaats hebben kunnen komen (van Vangelis heb ik helemaal niets). Ik heb deze LP echter niet als CD in mijn verzameling. Het twaalf minuten durende titelnummer The Friends Of Mr. Cairo had dan zeker de doorslag gegeven. Prachtig mooi nummer. Heb trouwens het gevoel dat Mr. Cairo meer een Anderson album is dan Short Stories, dat meer een Vangelis album is. Ook State of Independence (gecoverd door Donna Summer) is mijn tweede favoriete nummer op deze LP.

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

One Response to De uitklaphoes van de LP #14

  1. I found something new on this website, some of my opinions agree with that, I just want to ask for one brief opinion or tips on the article or a few sentences above and I’m sure you are more skilled in making concise conclusions and concise for that.. Bedankt voor het delen van dit artikel. Ik wacht op uw volgende artikelen

Comments are closed.