De keuze van een album van een bepaalde Band of Artiest

(435) Manic Street Preachers – Know Your Enemy

Van de Manic Street Preachers heb ik zeven albums. Op Know Your Enemy zijn alle nummers raak. Ocean Spray, I Found That Soul, Intravenous Agnostic, Why So Sad, Let Robeson Sing. Ik kan eigenlijk wel elk nummer opnoemen. Al die andere albums bevatten best wel goede nummers, maar daar staan ook wat zwakkere nummers op. Op This Is My Truth Tell Me Yours staan wel een paar andere favoriete nummers, zoals The Everlasting, If You Tolerate This Your Children Will Be Next en You Stole The Sun From My Heart. Dit album komt wat mij betreft op de tweede plek. Vind ik net iets minder dan Know Your Enemy. Gold Against The Soul uit 1993, is mijn minst favoriete album.

This entry was posted in Blog, CD Verzameling. Bookmark the permalink.