Sonic Boom – All Things Being Equal (2020)

Deze video The way That you Live van het album All Things Being Equal van Pete Kember alias Sonic Boom (bekend als mede oprichter van Spacemen 3) is een van de mooiste video’s (aan het einde van het jaar wil ik proberen om daar een rangschikking in te maken) die ik tot nu toe in 2020 tegen ben gekomen. Maar het is niet het beste nummer van het album. Dat zijn Spinning Coins and Wishing on Clovers, I Can See Light Bend en My Echo My Shadow and Me. Deze zijn wat donkerderer. De rest van de tien nummers zijn best vrolijk van aard, met mooie bedwelmende synthesizer deuntjes. Pete Kember alias Sonic Boom heeft dit album zelf geproduceerd. Heeft alleen hulp gehad met de achtergrondzang van Panda Bear op Just A Little Peace Of Me, en van Britta Phillips (Dean & Britta) op bas op I Feel a Change Coming On. Is al in mei van dit jaar uitgekomen.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.