Top 10 Artiesten die in Hotel Chelsea hebben gewoond (en opgetreden)

Hotel Chelsea is een van de plekken in New York dat mij altijd gefascineerd heeft. Waarom er zoveel artiesten, muzikanten, schrijvers, beroemdheden en kunstenaars, in dat beroemde hotel in Manhattan hebben gewoond. Waar ze zelfs nummers hebben geschreven (Dylan, Leonard Cohen). De lijst is oneindig. Ik zou er bij wijze van spreken zelf ook een boek over kunnen schrijven. Zal dat maar niet doen. Er is op het internet genoeg te vinden om die informatie op te zoeken. Wel zal ik er een keer iets over gaan schrijven op mijn blog pagina. Hier alvast een top tien. De enige uitzondering van muzikanten die er niet hebben gewoond in dit lijstje, is de Grateful Dead. Die hebben er alleen een keer opgetreden. In 1967. Op het dak.

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.