Bob Dylan Covers

In het kader van wat achterstallig onderhoud heb ik wat nieuwe covers toegevoegd op albums die ik al in mijn verzameling had. I Shall Be Released op twee albums van The Band, This Wheel’s On Fire, ook op twee albums van The Band, If I Don’t Be There By Morning op een live album van Eric Clapton, I Need A Woman op een album van Ry Cooder, Tomorrow Is A Long Time op een album van The Prodigal Sons (1760 lijst), Death Is Not The End op een album van Nick Cave and the Bad Seeds en The Times They Are A-Changin’ op een album van Phil Collins. Twee nummers zijn echter door Dylan geschreven samen met iemand anders. This Wheel’s On Fire samen met Rick Danko en If I Don’t Be There By Morning samen met Helena Springs. Kon het niet laten om deze ook maar aan de lijst toe te voegen. N.B. een van de twee albums van The Band (Music From Big Pink) en die van The Prodigal Sons (Wine Of Life) heb ik in mijn overzicht verkeerd ingedeeld. Dit zijn twee 1760 lijst albums. En het Big Pink album van The Band had ik er eigenlijk nog helemaal niet bij moeten zetten. Ik was een beetje te voorbarig om meteen maar alle covers van The Band afgehandeld te hebben. Maar goed, deze fouten zal ik binnenkort dan maar herstellen.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

2 Responses to Bob Dylan Covers

  1. Garper says:

    Ik heb het nu helemaal hersteld
    Paul

  2. Garper says:

    Heb het nu voor de helft hersteld
    Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *