Single Top 75 (update #60)

Nieuw in mijn Single Top 75 zijn de nummers Tuulen Tunto, Hold On en Two van Varttina, Alabama Shakes en The Antlers. Deze staan nu op de plekken 15, 20 en 21 in deze lijst. Verdwenen hieruit zijn Madre Hay Una Sola, Venezia en Images Retro van Bersuit Vergarabat, Hombre G en Soda Stereo. Deze staan nu in mijn tweede lijst met singles. Van de albums van Zaiko Langa Langa en Man Man (Sans Issue, Life Fantastic) zijn geen singles uitgebracht.

Tuulen Tunto / Hold On / Two

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Walking In The Air

van

(1640) Nightwish – Oceanborn

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *