Single Top 75 (update #59)

Het enige nummer dat ik deze keer niet in de Single Top 75 heb gezet is I Don’t Feel Like Dancin’ van Scissor Sisters. Voor mijn gevoel kan ik die niet boven andere nummers zetten van The Jacksons, Diana Ross, Kool & The Gang en The Trammps. Daarom is die terecht gekomen op plek 88 in De 250 Tip Cavalcade. De andere drie singles van King Gizzard & The Lizard Wizard, Kasabian en Ariel Pink’s Haunted Graffiti, Rattlesnake, Reason Is Treason en Bright Lit Blue Skies, staan daar wel in: op de plekken 8, 9 en 10. Ook The Bay van Metronomy staat daarin, en wel op plek 59.

Rattlesnake / Reason Is Treason / Bright Lit Blue Skies /The Bay / I Don’t Feel Like Dancin’

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Mar Adentro

van

(1636) Heroes del Silencio – El Mar No Cesa

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *