Molina, Talbot, Lofgren & Young – All Roads Lead Home (2023)

Je zou kunnen denken dit is de nieuwe Crosby, Stills, Nash & Young. Maar dat is het dus niet. Is het dan een nieuw album van Neil Young & Crazy Horse? Nee, ook niet. Is het dan een nieuw album van Crazy Horse alleen? Misschien, ja. Maar dan met een extra nummer van Young op de CD, een live uitvoering van Song Of The Seasons, dat ook op Barn is terug te vinden. Molina, Talbot & Lofgren hebben tijdens de covid 19-pandemie alle drie, thuis zonder elkaar, drie nummers voor dit album geschreven, al tijdens de opnamesessies van dat Neil Young & Crazy Horse album Barn. Lofgren maakt al deel uit van Crazy Horse sinds het album Colorado uit 2019, zijn drie nummers You Will Never KnowFill My Cup en Go With Me zijn het verrassendst, samen met Cherish van Billy Talbot. Waarom dit niet gewoon een Crazy Horse album is geworden is mij een raadsel. Maar Crazy Horse & Neil Young inplaats van Neil Young & Crazy Horse had waarschijnlijk voor nog meer verwarring gezorgd. Zonder dat ene Neil Young nummer was dit ook een prima CD geweest. Want dat is het toch wel. Toch raar deze naamkeuze van deze band.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *