Single Top 75 (update #41)

Ballade Van De Boer van Trockener Kecks heb ik op nummer een gezet. Dit nummer waarvan de tekst is geschreven door Jan Cremer (toch een van mijn favoriete Nederlandse schrijvers samen met W.F. Hermans, Wolkers, Reve, Mulisch en Nooteboom) is een prachtig nummer, dat een ode is aan de boer. De twee andere singles van Cibo Matto en School of Seven Bells, Working For Vacation en Windstorm, heb ik meteen vlak bijelkaar boven in De 250 Tip Cavalcade gezet. Voor m’n gevoel passen die momenteel een beetje tussen die van Destroyer, Field Music, Beach House, Hot Chip en Phoenix.

Ballade Van De Boer / Working For Vacation / Windstorm

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Oxygene Part 4

van

(1660) Jean-Michel Jarre – Oxygene

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.