Single Top 75 (update #40)

Net als bij update 39 vier nieuwe singles bij de bovenste twintig. Van Dropkick Murphys, Viet Gong, Free en Everything Everything de nummers I’m Shipping Up To Boston, Bunker Buster, Little Bit Of Love en No Reptiles. In mijn Single Top 75 staan deze nummers nu op de plekken 2, 6, 15 en 18. Het begint er nu dus op te lijken dat ik de nieuwe singles van de albums uit mijn Album Top 1760 steeds hoger ga plaatsen. Al mijn echt favoriete albums moeten in feite allemaal nog aan bod komen. Ja, er is nog een lange weg te gaan. De eerste dertig plekken zijn namelijk negentien nummers die ik er vanaf update 30 in heb gezet. De singles van Beach House, Hot Chip, Phoenix en Cat Stevens staan nu in de 250 Tip Cavalcade.

I’m Shipping Up To Boston / Bunker Buster / Little Bit Of Love / No Reptiles

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Tequila

van

(1638) Korpiklaani – Ukon Wacka

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.