Single Top 75 (update #36)

Nieuw in deze zesendertigste update (en de drieenzestigste op mijn vierde blog pagina) zijn de singles Venezia (12) van Hombre G, Imagenes Retro van Soda Stereo (13) en Two Tribes van Frankie Goes To Hollywood (59). Die van Soda Stereo en Hombre G staan inderdaad erg hoog (net als die van Gustavo Cerati en Sui Generis overigens die ik er bij de vorige update in heb gezet). Ik blijk toch te vallen voor deze Spaanse en Zuid-Amerikaanse popmuziek. Van de albums van Boris en Arvo Part (Pink en Tabula Rasa) zijn geen singles uitgebracht. Private Dancer, Supernature en Little Hans van Tina Turner, Cerrone en Freudiana zijn afgedaald naar de 250 Tip Cavalcade.

Venezia / Imagenes Retro / Two Tribes

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Can You Feel It

van

(1648) The Jacksons – Triumph

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.