Single Top 75 (Update #34)

Deze keer maar een nieuw nummer in deze update van de Single Top 75. En dat is Dos Dias En La Vida (54) van Fito Paez. Restless van Alison Krauss & Union Station is daarom afgezakt naar de Tip 250 Cavalcade. De andere drie singles zijn daar ook in terecht gekomen. The Final Countdown (65) van Europe, We’re Not Gonna Take It (73) van Twisted Sister en Round And Round (74) van Ratt. Van het album Mali van Brenda Fassi heb ik geen singles kunnen vinden.

Dos Dias En La Vida / The Final Countdown / We’re Not Gonna Take It / Round And Round

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

….OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

I’m Coming Out

van

(1627) Diana Ross – Diana

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.