Hallo Venray – Coffee And Cake (2022)

Hallo Venray heeft dit jaar weer een nieuw album uitgebracht. Het dertiende. De laatste dateert alweer uit 2017 met Where Is The Funky Party. En toen al vierde de band hun 30 jarig bestaan. Het is het eerste Hallo Venray album dat ik heb gekocht (ja ik schaam me, want ze horen wat mij betreft toch echt thuis in het rijtje met Betty ServeertRacoonJohan en Ceasar). Maar goed! Henk Koorn, Henk Jonkers en Peter Konings bezorgen met al deze nummers een ware glimlach op je mond, want het zijn allemaal frisse en fruitige liedjes. Van het openingsnummer Jazz tot en met het laatste nummer Lucky. Maar de mooisten, Trust en At Night, doen me aan Marianne Faithful denken. Net als die Lou Reed achtige nummers ReadyMailbox (met Lucky Fonz III in een gastrol) en You Can’t Come In. Echt aanstekelijk. Coffee And Cake is een prettig popalbum. Het beluisteren meer dan waard. Uitgebracht door Excelsior (AT 1760 – o.a. JohanMosszZzAnne Soldaat, SpinvisAlamo Race TrackTim Knol). En ook van Excelsior: Meindert Talma – Minna, 2021.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.