Single Top 75 (Update #33)

De top 10 is weer veranderd (en de top 15 ook). Gone Daddy Gone van Violent Femmes en Take The Skinheads Bowling van Camper van Beethoven staan nu op de plekken 5 en 9. Crimen van Gustavo Cerati en Aprendizaje van Sui Generis op de plekken 12 en 13. Het hoogste nummer dat ooit op nummer 1 heeft gestaan, staat nu op plek 20, en dat is Funny Feeling van The Delfonics. Het Gelders Volkslied van Heidevolk heeft de Single Top 75 niet gehaald.

Gone Daddy Gone / Take The Skinheads Bowling / Crimen / Aprendizaje / Het Gelders Volkslied

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

….OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Celebration

van

(1645) Kool & The Gang – Celebrate

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.