The Chats – Get Fucked (2022)

The Chats is een Australische punkrockband, opgericht in 2016 in de Sunshine Coast in Queensland. Get Fucked is het tweede album. Het debuutalbum High Risk Behaviour verscheen in 2020. Twee EP’s verschenen er ook al in 2016 en 2017. Nadat gitarist Josh Price de band in 2020 verliet, bestaat de huidige bezetting uit gitarist Josh Hardy, drummer Matt Boggis en bassist en zanger Eamon Sandwith. En wat een geweldig trio is dit. The Chats is typisch zo’n band waarvan je denkt had ik die maar eerder ontdekt. Echt heel goed. Snel, sneller, snels: deze drie mannen weten hoe ze dat moeten aanpakken! 6L GTRI’ve Been DrunkOut On The StreetStruck By Lighting en Panick Attack. Het doet allemaal denken aan de energie van The PoliceNirvanaThe Damned en The Ramones. Punkrock leeft nog steeds. Laten we daar blij mee zijn. In zes dagen opgenomen en uitgebracht op hun eigen Bargain Bin Records label.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.