Neil Young + Promise of The Real – Noise & Flowers (2022)

Is het dan nooit klaar met Neil Young? Nee dus! En zeker niet dit jaar! Verschenen eerder in 2022 al Royce Hall 1971, Citizen Kane Jr. Blues 1974, Dorothy Chandler Pavilion 1971 en Toast, komt daar Noise & Flowers ook nog eens bij. En deze keer met Promise of The Real (zijn tweede begeleidingsband na Crazy Horse inmiddels wel) bestaande uit Lukas Nelson en Micah Nelson, de twee zonen van jawel Willie Nelson, met wie hij ook The Monsanto Years, The Visitor en het live album Earth heeft opgenomen. Uitgebracht als The Performing Series (PS21). Met allemaal bekend werk als Mr. SoulEverybody Knows This Is NowhereHelplessAlabamaComes A TimeRockin’ In The Free WorldFrom Hank To HendrixOn The Beach en Are You Ready For The Country? Een zeer gevarrieerde set met nummers dus. Opgenomen tijdens een Europese tour in negen steden in 2019. Dus nog voor de wereldwijde corona gekte. Opgedragen aan zijn overleden manager Elliot Roberts. En uitgebracht door Reprise Records.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.