Single Top 75 (Update #32)

Green Garden van Laura Mvula is in mijn Single Top 75 de hoogste nieuwe binnenkomer. Op plek 17. Ik vind dit nummer net iets beter dan Betray My Heart van D’Angelo and the Vanguard (18). Rose Rouge van St. Germain is nieuw op plek 32. De andere twee singles, van Mary Chapin Carpenter en M.I.A., I Feel Lucky en Boyz, heb ik meteen in de 250 Tip Cavalcade gezet. Dat nummer van M.I.A. vind ik best wel aardig, maar ik kan dat niet beter vinden dan Stand And Deliver van Adam and the Ants en I Find U Freeky van Die Antwoord. Daarom staat dat nummer momenteel helemaal onderaan op plek 108. Het album Ecdysis van Miho Hatori bevat geen singles.

Green Garden / Rose Rouge / I Feel Lucky / Boyz

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

….OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

What I Am

van

(1625) Edie Brickell and New Bohemians – Shooting Rubberbands At The Stars

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.