De uitklaphoes van de LP #65

Wij Houden Van Oranje van Diverse Artiesten

Ik dacht als er een moment is om deze LP in mijn verzameling onder de aandacht te brengen dan is dat nu wel tijdens het WK Voetbal. Anders zal ik het denk nooit doen. Hopelijk dat Nederland beter gaat voetballen na die wedstrijd tegen Ecuador. Want dat was helemaal niets. En om eerlijk te zijn deze LP ook niet. Eigenlijk is het allemaal meer dat verschrikkelijk wat er op staat. Alleen leuk om te hebben als voetbalherinnering uit 1988, maar muzikaal stelt het niets voor. Natuurlijk met de hit van Andre Hazes. Voor de rest mag het allemaal geen naam hebben. Met twee verschrikkelijke versies van We Are The Champions. Ik heb deze LP toen in 1988 gekocht. Om er toen vooraf mee in de stemming te komen (ja, toen hielp dat blijkbaar nog). Met arrangementen van Paul Natte en geproduceerd door Hans van Hemert in Wisseloord Studio’s en Arnold Muhren Studio’s (eigendom toen van basspeler Arnold Muhren van The Cats en een volle neef van de voetballers Gerry en Arnold Muhren). En op die manier is de bal dus weer rond. Uitgebracht door Dino Records.

This entry was posted in LP Verzameling. Bookmark the permalink.