Single Top 75 (Update #31)

Ik heb drie nieuwe nummers bij de eerste tien gezet. Showroom Dummies van Kraftwerk (6), Frontier Psychatrist van The Avalanches (7) en Crystalized van The XX (9). Wat betekend dat de oudste update die ooit op nummer 1 heeft gestaan, Four Seasons In One Day van Crowded House (4), nu uit de top tien van deze Single Top 75 is verdwenen. Die staat nu op plek 11. De oudste update in de top 10 op dit moment is Sixteen Saltines van Jack White (11). Die staat op plek 2.

Showroom Dummies / Frontier Psychiatrist / Christalized

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

….OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Fast As You Can

van

(1652) Fiona Apple – When The Pawn…

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.