Single Top 75 (Update #27)

Ik heb vijf nieuwe singles in mijn Single Top 75 gezet. En eigenlijk ook vrij hoog en dicht bij elkaar. Candy Girl van Trailer Trash Tracys (27), Sugar For The Pill van Slowdive (37), Zebra van Beach House (41), Steady Peace van Matthew E. White (43) en Introducing Palace Players van Mew (44). Like A Virgin, Orinoco Flow, Me Myself And I, Hijo De La Luna en This Pretty Face van Madonna, Enya, De La Soul, Mecano en Amy Macdonald zijn nu afgedaald naar de 250 Tip Cavalcade.

Candy Girl / Sugar For The Pil / Zebra / Steady Peace / Introducing Palace Players

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

….OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Going Home

van

(1686) Mark Knopfler – Local Hero

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.