Single Top 75 (Update #23)

Een nieuwe dag en weer een nieuwe update. Vandaag van de albums 1510 tot en met 1514 die in mijn Album Top 1760 staan. Van Mozes and the Firstborn, van het gelijknamige album Mozes And The Firstborn, zijn ooit drie singles uitgebracht: de drie nummers I Got Skills, Gimme Some en Peter Jr.. Ik heb gekozen voor I Got Skills maar die heb ik niet in mijn Single Top 75 gezet. Ik kan dat nummer niet boven Te Heet Gewassen van Roosbeef zetten. Wel vind ik het beter dan Out Of Sight van Tangerine dat een plekje lager staat (ja, ik probeer alle Nederlandse muziek ook een beetje te rangschikken op mijn eigen smaak). Van Suburn van Fuel heb ik voor Jesus Or A Gun gekozen. Op dat album staan vier singles, namelijk Shimmer, Jesus Or A Gun, Bittersweet en Sunburn. En ook dat nummer heeft de top 75 niet gehaald. Jesus Or A Gun en I Got Skills staan momenteel op de plekken 6 en 45 in mijn Tip Cavalcade 250 (ja, ik heb besloten, zo ga ik het noemen, als een soort verwijzing naar de tipparade van De Stichting Nederlandse Top 40). Van Another Green World, Otras Canciones en 100 Year Thing van Brian Eno, Attaque 77 en Chris Stills zijn nooit singles uitgebracht.

I Got Skills / Jesus Or A Gun

en verder…..

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

….OF EENTJE DIE ER OORSPRONKELIJK IN HEEFT GESTAAN EN ER UIT IS VERDWENEN

Immer Da Wo Du Bist Bin Ich Nie

van

(1543) Element of Crime – Immer Da Wo Du Bist Bin Ich Nie

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.