Single Top 75 (Update #22)

De enige single die was uitgebracht van de albums van Kim Taylor, Los Straitjackets, The Refreshments, The Smithereens en Albert Ayler (AT 1760: 1515 – 1519), was de kerstsingle Waking Up On Christmas Morning van The Smithereens. Die heeft de top 75 echter niet gehaald, en heb ik zelfs onder de twee andere kerstnummers van Ringo Starr en Cardinal gezet (Come On Christmas Christmas Come On, If You Believe In Christmas Trees), op plek 55 momenteel van de toekomstig genaamde Single Cavalcade 250 of zoiets, denk ik.

Waking Up On Christmas Morning

EEN WILLEKEURIGE SINGLE TOP 75 AANDACHTVERDIENER

….of eentje die er oorspronkelijk in heeft gestaan en er uit is verdwenen

(1685) Willy Moon – Here’s Willy Moon

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.