Single Top 75 (update #17)

Drie nieuwe nummers in mijn Single Top 75 vandaag. Die staan op de albums 1540 tot en met 1544 in mijn Album Top 1760. O Superman van Laurie Anderson van het album Big Science, Pythagorean Fearum van Howler van het album America Give Up en Rain, Rain, Beautiful Rain van Ladysmith Black Bambazo van het album Shaka Zulu. Immer Da Wo Du Bist Bin Ich Nie van Element of Crime heb ik niet in de S75 gezet, die staat nu op de tweede plek in mijn tweede alternatieve lijst, onder Betray And Degrace van Seether. Van het album van Bernstein/Sondheim, West Side Story, van de versie die ik heb in iedergeval, is nooit een single uitgebracht. O Superman van Anderson vind ik echt een prachtig nummer, die heb ik zelfs helemaal bovenaan gezet. En die andere twee van Howler en Black Mambazo staan ook hoog bij de eerste vijftien. Funny Feeling van The Delfonics, staat nu inmiddels op de zesde plek.

Nieuw

  • (1) (1540) O Superman – Laurie Anderson
  • (11) (1544) Pythagorean Fearem – Howler
  • (13) (1541) Rain, Rain, Beautiful Rain – Ladysmith Black Mambazo

Huidige Top 5

  1. (1540) O Superman – Laurie Anderson
  2. (1572) Sixteen Candles – Jack White
  3. (1545) White Girl – X
  4. (1608) Four Seasons In One Day – Crowded House
  5. (1550) K-Jee – MFSB

O Superman / Pythagorean Fearem / Rain, Rain, Beautiful Rain

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.