The Wombats – Fix Yourself, Not The World (2022)

Fix Yourself, Not the World is het vijfde studioalbum van The Wombats, uitgebracht op 14 januari 2022. Het werd voorafgegaan door de singles Method To The MadnessIf You Ever LeaveI’m Coming With YouReady For The High en Everything I Love Is Going To Die. Het album wordt ondersteund door een Amerikaanse, Europese en Australische tournee in 2022. Opnames voor het album begonnen toen alle leden in 2019 samen in Los Angeles waren en verschillende nummers schreven. Het werd vervolgens op afstand opgenomen tijdens verschillende COVID-19-lockdowns vanaf 2020, waarbij elk bandlid op een andere locatie aanwezig was: Matthew Murphy in Los Angeles, bassist Tord Overland Knudsen in Oslo en drummer Dan Haggis in Londen. Uitgebracht door AWAL (Artists Without A Label).

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.