Bob Dylan – Springtime In New York: The Bootleg Series Vol. 16 (1980 – 1985) (2021)

Deze zestiende officiele bootleg alweer behelst de periode van Shot Of Love, Infidels en Empire Burlesque uit ’81, ’83’ en ’85. Na zijn religieuze periode van de drie albums Slow Train Coming, Saved en ook Shot Of Love (Bootleg Series Vol. 13), was Dylan in verschillende studio’s al lang weer bezig om nieuwe muzikale paden te bewandelen, zoals hij altijd gedaan heeft. En inmiddels bekend, bevatten al deze bootlegs van Dylan weer bijzondere outtakes, alternate takes, alternate mixes, alternate versions en rehearsals. Een waar genoegen om daar weer naar te luisteren. En van Dylan krijg je uiteraard nooit genoeg. Op deze bootleg, uitgebracht op 17 september van dit jaar, horen we o.a. prachtige versies van SenorTo RamonaLenny BruceJokermanBlind Willie McTellNeighborhood BullyClean Cut KidI And IDeath Is Not The EndLicense To Kill. Uitgebracht door Columbia.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged , . Bookmark the permalink.