Snapped Ankles – Forest Of Your Problems (2021)

Kunstzinnige elektronische chaos. Dat is Snapped Ankles. Maar wie er precies achter die chaos zit is onbekend. De leden van de band wensen anoniem te blijven, dragen tijdens optredens maskers en staan op podia altijd in militaire camouflagepakken, omdat, ja omdat de leden zich blijkbaar identificeren met bomen en het bos. Optredens van de heren schijnt dus nogal een belevenis te zijn. Maar niet dat ze het wiel uitgevonden hebben (bands als KissThe MonksDaft PunkThe ResidentsLos StraitjacketsSlipknot, en zelfs Genesis met Peter Gabriel deden dit ook al allemaal). Snapped Ankles heeft tot nu toe drie albums uitgebracht. Heette het eerste uit 2017 nog Come Play The Trees, het tweede uit 2019 Stunning Luxury: dit album heet Forest Of Your Problems. En deze is er een waarop je, met en zonder wat genotsmiddelen achter de kiezen, zeker kunt dansen, want het staat bol met hypnotiserende opzwepende ritmes.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.