De keuze van een Album van een bepaalde Band of Artiest

(362) Santana – Abraxas

Hoewel Carlos Santana niet in een lijstje staat met mijn tien favoriete gitaristen, is hij weldegelijk een interessante muzikant (volgens mij heeft Zappa ooit wel eens gezegd dat CS geen slechte gitarist is maar gewoon lui). Een eigen stijl kan hem niet ontzegd worden. Je herkent zijn manier van spelen meteen. Hij speelt op gevoel, ondanks dat zijn noten nogal lang duren. Santana is daarom dan ook een van die bands die altijd om die reden een gevoelige snaar bij me heeft geraakt. Ik luister er nu nog steeds met plezier naar. Naar Let The Children PlaySamba Pa TiI’ll Be WaitingEuropaJin Go Lo BaSong of the WindOye Como VaFlor d’Luna en dat soort nummers.

This entry was posted in CD Verzameling. Bookmark the permalink.