Red Fang – Arrows (2021)

Uitgebracht op 4 juni 2021, is dit het vijfde album van deze band uit Portland, Oregon (ALBUM TOP 1760 – The KingsmenRichard FontaineThe Delines, Stephen Malkmus and the JicksThe DecemberistsChromatics). Het vorige album, Only Ghosts, verscheen alweer vijf jaar geleden. En de vraag is of dat het wachten meer dan waard is geweest. Ik krijg er in ieder geval een goed gevoel bij. Ik kende deze band dan wel niet, maar ik ben altijd wel in de mood voor dit soort muziek, want dit is een lekker vet stoner rock album, met dik aangezette slepende gitaren En dat klinkt soms erg melodisch, zoals de nummers ArrowsWhy en Fonzi Scheme. In mijn 1760 lijst heb ik ook een aantal andere stoner rock albums staan, van Queens of the Stone AgeFu ManchuMasters Of RealityKyussASG, en Brant Bjork. En deze is een mooie aanvulling daarop. Geproduceerd door Christopher Funk, bandlid van The Decemberists. Uitgebracht door Relapse Records, dat ook het door mij in 2020 gekochte Before The Age Of Mirrors van Raspberry Bulbs heeft uitgebracht.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.