Middle Kids – Today We’re The Greatest (2021)

Middle Kids komt uit Sydney, Australie. Hebben met Today We’re The Greatest een leuke CD afgeleverd, als opvolger van hun debuut uit 2018: Lost Friends. De muziek op dit album klinkt nogal onschuldig, braaf, zachtaardig en lief. En dat is best wel aangenaam om te horen. Maar dat is het dan ook. De muzikanten van Middle Kids lijken geen vernieuwende muziek te maken. Maar dat hoefd ook niet. Muziek hoef niet altijd schokkerend te zijn. Het hoefd niet altijd problemen te benoemen of perfect te zijn, of juist niet. Er staan geen echt slechte nummers op. Het is een beetje risicoloze muziek waar je niet echt onderste boven van zult raken, maar waarbij je je toch goed kunt voelen. En dat is knap gedaan.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.