Blackmore’s Night – Nature’s Light (2021)

Blackmore’s Night heeft heel lang op mijn verlanglijstje gestaan. Ritchie Blackmore is dan wel niet een van mijn grootste gitaarhelden, maar de man heeft in het verleden wel wat bewezen (zowel Deep Purple In Rock van Deep Purple en Ritchie Blackmore’s Rainbow van Rainbow staan in mijn 1760 lijst), om het maar eens zacht uit te drukken. Zonder te overdrijven is hij als gitarist best wel belangrijk geweest in de ontwikkeling van de hardrock. Maar van dit project van hem had ik dus nog nooit iets gekocht. Nu eindelijk dus wel. Maar ik ben bang dat dit toch niet het beste album is. Ik heb vaak naar verschillende albums op You Tube van Blackmore’s Night geluisterd en had eigenlijk het debuutalbum Shadows of the Moon ooit moeten kopen, dan had ik dat album zeker in mijn 1760 lijst gezet, maar dan wel onder Tabernakel van Jan Akkerman uiteraard, dat veel meer dan deze een echt renaissance album is.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.