Single Top 75 (Update 9)

Negende update alweer van de meest interessante nummers van albums in mijn 1760 lijst, die ooit als single op de markt zijn verschenen. Vier singles deze keer van albums in deze lijst die op plek 1580 tot en met 1584 staan (van het album Parnassius Cuccini van Francesco Guccini zijn er geen singles uitgebracht). Wat dus betekend dat er ook weer vier uit deze Top 75 verdwenen zijn (Into The West van de Lord Of The Rings Soundtrack, Ela Tinha Uma Amiga van Camane, This Life van Tim Hecker en Always Something Better van Trentemoller). Van de albums Southside van Texas en Back To Bedlam van James Blunt zijn er maar liefst vier en vijf singles ooit uitgebracht (van Texas I Don’t Want A Lover, Thrill Has Gone, Everyday Now, Prayer For You, en van James Blunt High, Wisemen, You’re Beautiful, High Goodbye, My Lover, Now Bravery). Ik heb voor Everyday Now en You’re Beautiful gekozen. Alleen het nummer van Texas heb ik vrij hoog gezet, op plek 21.

  • (21) (1583) Everyday Now – Texas
  • (63) (1584) Irreligious – Moonspell
  • (66) (1582) You’re Beautiful – James Blunt
  • (73) (1581) Scheef – Eefje de Visser
This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.