Jack Poels – II (2021)

Alweer een paar maanden geleden op 26 februari kwam Jack Poels, de frontman van Rowwen Heze, met dit tweede soloalbum, een jaar na het verschijnen van zijn solodebuut in 2020 met het album Blauwe Vear. En ook is er dit jaar een nieuw album van Rowwen Heze verschenen, genaamd Onderaan Beginne. Dus niemand kan beweren dat Poels de laatste jaren niet actief is geweest. Er staan op II twaalf mooie luisterliedjes, waarvan er drie met uiteraard in het Limburgs geschreven eigen teksten van oorspronkelijk nummers van Ron SexsmithJeff Tweedy en Bon Iver. Met medewerking van BJ Baartmans (The Matthews Baartmans Conspiracy) en Jan Hendrix (Doe Maar). II is een meer dan geslaagd album, en weet voor mij precies de juiste snaar te raken. Echt prachtige muziek.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.