Top 10 Albums met Aantal Nummers

Inmiddels aanbeland bij albums waar vijftien nummers op staan. Deze albums staan bij de eerste 228 albums in mijn Album Top 1760. Dit zijn albums van Woody Guthrie, Phil Ochs, Paul McCartney & Wings, Red Hot Chili Peppers, Tom Paxton, Bert Jansch, John Renbourn, Tom Waits, T-Bone Walker en The Kingsmen. Wat ik er wel bij moet vertellen is dat ik van het album van Woody Guthrie (Dust Bowl Ballads) een re-release uit 2000 heb. Het album kwam oorspronkelijk in 1940 uit en daar staan maar twaalf nummers op. En het oorspronkelijke album van Paul McCartney & Wings genaamd Band On The Run bevat natuurlijk maar tien nummers. Ik heb echter de 25th Anniversary Edition uit 1999. Dat zijn twee CD’s. Op de tweede CD staan dan wel eenentwintig extra tracks, maar ben toch tot de conclusie gekomen dat je daar maar vijf extra nummers bij op kan tellen. Al deze tracks bestaan uit dialogen, soundchecks, interviews en achtergrondgeluiden.

This entry was posted in Top 10. Bookmark the permalink.