(1585) Garbage – Version 2.0 (1998)

Ik heb deze CD ooit gekocht nadat ik I Think I’m Paranoid een keer ergens had gehoord of misschien wel op TV had gezien. Kende deze band verder niet. Maar dit album viel me na het horen meteen al flink tegen. De drummer, Butch Vig had zeven jaar eerder al het album Nevermind van Nirvana geproduceerd, en heeft in het verleden verder ook o.a. albums van Smashing Pumpkins, Muse en Foo Fighters onder handen genomen. Maar deze van Garbage kan me niet bij m’n strot grijpen. Komt afstandelijk bij me over. Er staan denk ik twee goede nummers op en verder misschien nog een paar twijfelgevallen wat mij betreft. Uitgebracht door Mushroom Records (ALBUM TOP 1760 – Heart, Muse, The Go-Betweens).

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.