De uitklaphoes van de LP # 36

…Nothing Like The Sun van Sting

Ik weet nog goed dat The Dream Of The Blue Turtles in 1985 verscheen. Twee jaar na Synchronicity uit 1983. Het was zo heel anders dan dat je van hem met The Police gewend was. Het is echt een geweldige LP en CD. …Nothing Like The Sun, zijn tweede album, vond ik ook niet tegenvallen. Misschien is het wat minder verassend en staan er allemaal wat langzamere nummers op. Maar Englishman In New York, The Lazarus Heart en History Will Teach us Nothing is prima muziek. …Nothing Like The Sun, The Dream Of The Blue Turtles en …Nada Como El Sol, zijn de enige LP’s en EP die ik van Sting heb. De rest (tot en met If On A Winter’s Night uit 2009), en ook deze, heb ik allemaal op CD gekocht. Wat er na uitkwam heb ik dan weer niet. En ook Sacred Love uit 2003 heb ik niet. Dat dan weer wel.

This entry was posted in Blog, LP Verzameling. Bookmark the permalink.