James Yorkston & The Second Hand Orchestra – The Wide, Wide River (2021)

De bovenstaande video van het nummer Ella Mary Leather is afkomstig van het album The Wide, Wide River van de Schot James Yorkston en zijn samenwerking met het Zweetse collectief The Second Hand Orchestra. Dit album, in januari al verschenen heeft goede kritieken gekregen. En terecht. Yorkston die ook schrijver is van een debuutroman, komt op dit album met prachtige teksten als “Ella Mary Leather, i have spend my life like some classical shepherd” en “Robert’s in the sinbin, he’s got a very old-fashioned blues” Opgenomen in twee verschillende studio’s in Stockholm. En het artwerk van de CD is verzorgd door John Broadley. Echt heel mooi. Uitgebracht door Domino Records.

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.