(1589) Pistol Annies – Hell On Heels (2011)

De naam van dit album zal waarschijnlijk verwijzen dat je met deze knappe dames niet moet spotten. Ze zien er dan misschien wel leuk uit op de foto’s maar hebben zeer beslist enige diepgang in hun muziek. Ze zijn dan ook in het geheel niet te vergelijken met iemand als bijvoorbeeld Taylor Swift. Nee! Hoewel het geen wereldschokkend album is, kan ik deze muziek wel waarderen. En muziek maken kunnen ze dan ook absoluut. Mooie stemmen die prima bij elkaar passen en met de hulp van een paar goede sessiemuzikanten, zoals Matt Chamberlain, Randy Scruggs en Richard Bennett. Wellicht misschien een van mijn guilty pleasures, die ik de moeite van het luisteren af en toe wel waard vind.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.