(1590) Nikki Lane – Highway Queen (2017)

Highway Queen is een kwalitatief zeer goed alternative country album van de Queen of the Highway Nikki Lane. Dit album verscheen in 2017. Highway Queen voldoet aan alle eisen waar goede muziek aan moet voldoen. Mooie stem, mooie teksten en mooie muziek. En het gaat ook nog eens ergens over. Een vergelijking met americana zangeres Lucinda Williams ligt op de loer. Mooiste nummers zijn 700,000 Rednecks, Lay You Down, Jackpot, Companion, Foolish Heart en Forever Lasts Forever. Dat zijn er zes van de tien. Een aardig album dus. Uitgebracht door New West Records, van welk label ik in 2019 en 2020 ook al twee albums gekocht heb (allebei van Kacy & Clayton), en waarvan ik ook nog vier andere albums in mijn Album Top 1760 heb staan.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.