Single Top 75 (Week 1)

Vandaag staan er dan dus eindelijk 75 singles in mijn Single Top 75. Er zijn er vier bijgekomen en drie verdwenen. De pagina is nog niet helemaal bijgewerkt, maar dat wil ik de komende dagen nog doen. Om het voor mijn eigen lol een beetje op een echte hitparade te laten lijken, wil ik er ook nog wat extra informatie bij doen, zoals het aantal weken (in dit geval na elke update van rond de elf dagen) dat er een nummer in staat, en misschien ook nog of er nummers zijn gestegen of gezakt (maar dat weet ik nog niet zeker). Voor nu is mijn top vijf in ieder geval veranderd. I Hear You Now en Boat On The River staan daar nu in.

Nieuw in de lijst zijn:

  • (4) (1624) I Hear You Now – Jon & Vangelis
  • (5) (1623) Boat On The River – Styx
  • (14) (1620) Bigger Than Us – White Lies
  • (46) (1621) Nazis 1994 – Roger Taylor
This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.