Eurythmics – Touch (1983)

Van de negen nummers vind ik er iets van vier leuk om naar te luisteren. Right By Your Side, Regrets, The First Cut en Aqua. De rest vind ik niet echt de moeite waard. Ook of vooral de drie nummers die als single van dit album waren verschenen (Who’s That Girl, Right By Your Side, Here Comes The Rain Again) halen het niet vergeleken met een nummer als Sweet Dreams van haast een jaar eerder. Maar dat is ook alleen maar mijn eigen mening. Het lijkt soms allemaal wel erg veel op Nightclubbing van Grace Jones. Maar ik moet zeggen dat het wel zodanig goed in elkaar zit dat dat toch niet echt stoort. Maar een wereldschokkend album is het daarom niet. Uitgebracht door RCA en door Dave Stewart zelf geproduceerd in The Church Studios in Londen.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.