Face Tomorrow – In The Dark (2008)

Er komen in mijn 1760 lijst maar twee bands uit Rotterdam. Dat is Lewsberg en Face Tomorrow. Face Tomorrow staat in deze lijst op plek 1599. Brachten in 2008 hun derde album uit. Op In The Dark kun je een prima gitarist horen. Dat is wat me vooral opvalt van deze CD. Deze gitarist, Aart Steekelenburg, is wat mij betreft de man die de show steelt op dit dertien nummers tellende album. Voor de rest vind ik het een beetje teveel emotioneel geklaag wat je hoort. Er staan iets van vijf of zes goede nummers op, waaronder Memories en On My Own. En die, vooral Memories, vind ik dan weer wel erg goed. Staat op de tiende plek van albums die door Excelsior Recordings is uitgebracht.

This entry was posted in Album Top 1760 and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.