Kiwi Jr. – Cooler Returns (2021)

Welkom in 2021. In een nieuwe lente met een nieuw geluid. Ook al is het nog maar februari en nog steeds winter, waarin de sneeuw nog maar nauwelijks verdwenen is. Hopelijk verschijnen er dit jaar weer leuke nieuwe bandjes aan de horizon. Nieuwe muziek van bandjes waar ik nog niet eerder had gehoord. Zoals deze van Kiwi Jr. uit Boston. Dit album zal dan wel geen album van het jaar worden, dat weet ik nu al. Maar het is wel een leuk en spontaan schijfje, met vrolijke snelle gitaarliedjes. Sommige nummers doen aan The Kooks denken en sommige nummers aan Pavement. Cooler Returns laat in de bovenstaande video in februari de zon in ieder geval schijnen. Uitgebracht door Sub Pop (ALBUM TOP 1760 – L7, Luluc).

This entry was posted in Nieuw Gekocht and tagged . Bookmark the permalink.