De keuze van een album van een bepaalde Band of Artiest

(846) Rollins Band – Weight

Rollins Band is ook een van die formaties waar ik ooit een album van heb gekocht, daarna nog een keer, maar toen niet echt meer geinteresserd was om er nog een te kopen. Zo gaat dat soms bij me. Maar Weight vind ik wel heel goed. Heb ze ooit op TV op Pinkpop op zien treden. En was toen wel geboeid. Henry Rollins vond ik wel een cool dude, Rollins was grappig en agressief tegelijk. De muziek had wat van de Peppers. En nummers als Civillized, Liar en Disconect, op Weight, vond ik wel door de beugel kunnen. En nog steeds. Dat andere album, Come In And Burn, dat drie jaar later verscheen, is echter ook wel aardig, maar de bovenstaande nummers op Weight geven net iets meer de doorslag. En dat is het eigenlijk. Meer is het niet.

This entry was posted in Blog, CD Verzameling. Bookmark the permalink.