De keuze van een album van een bepaalde Band of Artiest

(114) Crosby, Stills, Nash & Young – Deja Vu

Ik heb vijf albums van CSN&Y. Twee livealbums en drie studioalbums. Uiteraard is Deja Vu het beste studioalbum. Is denk ik geen discussie over mogelijk. American Dream is nog wel aardig, maar niet meer dan dat. Looking Forward is echter een draak. Is ronduit een van de slechtste albums die ik ken van alles waar Crosby, Stills, Nash en Young mee te maken hebben gehad. En dat is heel wat. Met elkaar en zonder elkaar. Van die twee livealbums vind ik eerlijk gezegd 4 Way Street eigenlijk nog beter dan Deja Vu. Hier staan echt wonderschone nummers op, zoals King Midas In Reverse en The Lee Shore. Maar Deja Vu bevat dan weer Almost Cut My Hair, Carry On, Helpless en Woodstock. Deja Vu is een Klassiek Album. Deja Vu, uit 1970, geeft een tijdsbeeld aan. Deja Vu is een van de beste albums die ooit gemaakt zijn.

This entry was posted in Blog, CD Verzameling. Bookmark the permalink.