Single Top 75

  1. Drive – The Cars
  2. Going Home – Mark Knopfler
  3. Paranoimia – Art Of Noise
  4. Oxygene, pt. 4 – Jean Michel Jarre
  5. Don’t Know Why – Norah Jones

Vandaag een begin gemaakt met mijn Single Top 75. Het moge duidelijk zijn dat deze single lijst niet te vergelijken zal zijn met mijn keuze van mijn favoriete albums. Er zijn sowieso een groot aantal albums in die lijst uitgebracht waar helemaal geen singles op hebben gestaan. Die komen dan ook niet in deze lijst terecht. Het zal de bedoeling zijn dat er ook nummers in deze lijst weer zullen verdwijnen (als een soort echte hitparade, ahum). Het blijven er dus echt maar 75. Deze eerste 50 singles zijn gebaseerd op de singles die ik tot nu op mijn blogpagina heb bijgehouden. Tot en met het album van Rene and his Alligators dus. Maar van dit verzamelalbum moet ik nog uitzoeken of hier wel singles op staan. Waarschijnlijk zullen zelfs die eerste vijf singles die hier boven staan uiteindelijk de definitieve 75 singles niet overleven. Al deze singles van al deze albums in mijn 1760 lijst, zijn of wereldwijd of alleen in sommige landen, of soms ook wel alleen in Nederland uitgebracht.

This entry was posted in Single Top 75. Bookmark the permalink.